Sportpsycholoog Oliver de Koning 

Individuele mentale training en begeleiding

Als je op mentaal gebied jezelf wilt verbeteren of als je binnen de sport tegen bepaalde problemen aanloopt en daar van af wilt, is individuele mentale training en begeleiding iets voor jou.

In een kennismakingsgesprek wordt besproken wat je wilt en wordt bekeken op welke wijze mentale training en begeleiding je hierbij kunnen helpen. Dan zal er een plan van aanpak worden opgesteld, waarin wordt aangegeven waarop we ons gaan richten en wat we uiteindelijk willen bereiken.

Afhankelijk van jouw wensen, zal een begeleidingstraject 4 tot 12 gesprekken omvatten. Hierin zal een sterke koppeling gelegd worden met jouw sportsituatie. In de gesprekken gaan we in op specifieke situaties waar je binnen de sport mee te maken krijgt, wat er goed ging en wat minder. En hoe je ervoor kan zorgen dat je met bepaalde situaties beter om kan gaan. Je krijgt advies en handvatten aangereikt. Tijdens de gesprekken voer je oefeningen uit, die je later ook in de trainingen gaat uitvoeren.

Terug naar diensten
"Het was prettig om iedere keer naar het gesprek toe te gaan. De sfeer was serieus, maar relaxt. Het was laagdrempelig en het voelde niet alsof je bij een ‘psycholoog’ zat. Ik voelde me minder onzeker na de gesprekken"
(Hockeyster, 22 jaar)